Для правильного вибору посуду з нержавіючої сталі, крім переваг, необхідно знати і про її можливі недоліки. Отже, вибираємо посуд з нержавійки. Переваги посуду з нержавіючої сталі були відзначені практично відразу після того, як методом додавання до залозу різних частин хрому, нікелю та марганцю був створений новий вид легованої сталі, володіє високою корозійною стійкістю, а тому названої нержавіючої або нержавіючою сталлю. Також Ви можете знайти все необхідне на ресурсі шаровый кран.
Однак переможна хода нержавіючої посуду було призупинено, оскільки із — за низької теплопровідності нержавіючої сталі столовий посуд повільно і нерівномірно нагрівалася, через що їжа, яка готується в ній, незмінно пригоріла. Врятувало цю патову ситуацію винахід каструль з потрійним дном, в якому між двома шарами нержавійки розміщений шар з металу з високою теплопровідністю – алюмінію, міді або бронзи. У посуді з п’яти — і семишарових дном алюмінієвий теплораспределительный шар додатково встановлюють сталевий диск товщиною близько 2 мм для збільшення теплоакумулюючих властивостей дна.
Тому, якщо дно біля посуду з нержавіючої сталі тонке, а сама посуд легкий, відмовтеся від вибору такої кухонного начиння. Віддайте перевагу посуді з товстим багатошаровим капсулированным дном. Крім рівномірності нагрівання, термоаккумулююче капсулированное дно такого посуду дозволяє економити газ або електрику, даючи можливість вимикати плиту за кілька хвилин до готовності страви.
додому Вибираємо посуд для кухні.
Вибираємо посуд для кухні.
11-2-2018