Вибираємо посуд для кухні.


Вибираємо посуд для кухні.

Для правильного вибору посуду з нержавіючої сталі, крім переваг, необхідно знати і про її можливі недоліки. Отже, вибираємо посуд з нержавійки. Переваги посуду з нержавіючої сталі були відзначені практично відразу після того, як методом додавання до залозу різних частин хрому, нікелю та марганцю був створений новий вид легованої сталі, володіє високою корозійною стійкістю, а тому названої нержавіючої або нержавіючою сталлю. Також Ви можете знайти все необхідне на ресурсі шаровый кран.
Однак переможна хода нержавіючої посуду було призупинено, оскільки із — за низької теплопровідності нержавіючої сталі столовий посуд повільно і нерівномірно нагрівалася, через що їжа, яка готується в ній, незмінно пригоріла. Врятувало цю патову ситуацію винахід каструль з потрійним дном, в якому між двома шарами нержавійки розміщений шар з металу з високою теплопровідністю – алюмінію, міді або бронзи. У посуді з п’яти — і семишарових дном алюмінієвий теплораспределительный шар додатково встановлюють сталевий диск товщиною близько 2 мм для збільшення теплоакумулюючих властивостей дна.
Тому, якщо дно біля посуду з нержавіючої сталі тонке, а сама посуд легкий, відмовтеся від вибору такої кухонного начиння. Віддайте перевагу посуді з товстим багатошаровим капсулированным дном. Крім рівномірності нагрівання, термоаккумулююче капсулированное дно такого посуду дозволяє економити газ або електрику, даючи можливість вимикати плиту за кілька хвилин до готовності страви.